недеља, 6. септембар 2015.

"ЈЕЖ" - предлог за мезе

"Јеж"
За овог "јежа" користила сам:

  • неку врсту чајне кобасице (не знам тачно шта је јер је у Србији нема, али ионако ћете искористити неку сухомеснату прерађевину по свом избору)
  • гауда сир - исечен малом модлом за колаче
  • чедар сир - исечен малом модлом за колаче
  • црвену паприку - исечену на квадратић
  • кисели краствачић - искоришћен куповни, већ сечен на колутове
  • као подлога у којој су "ражњићи" забодени је послужила мала главица купуса (ако је велика, може се искористити половина)
  • и наравно, чачкалице којима је све спојено

Састојци су наравно промењиви, као и њихов распоред, тј. начин слагања. Дајте машти на вољу и искористите оно што волите. 



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...